Asiakas­kokemuksia

Tutustu Martinan asiak­kaiden tuloksiin ja koke­muksiin

Haluaisitko sinä olla seuraavan huikean muutostarinan tähti? Se on mahdollista Martinan kanssa!

Moni meistä haaveilee paremmasta olosta. Treeniohjelma tai ruokavalio kaipaisivat uutta puhtia, muttet vält­tämättä tiedä, mitä tehdä tai mistä aloittaa. Martinan suunnittelemat, kovalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella rakennetut valmennukset ovat oiva ensimmäinen askel kohti muutosta.

Tällä sivulla voit tutustua mielettömiin kehitys­tarinoihin, pieniin ja suurempiin hyvin­vointi­oivalluksiin sekä jopa elämän muuttaneisiin valmennus­kokemuksiin. Aloita sinäkin jo tänään ja liity Martinan valmennet­tavien huikeaan joukkoon!

"Parhaita hetkiä ovat ne, kun näen valmennettavieni "heräävän henkiin". Silloin tunnen vahvasti, mikä merkitys tekemälläni työllä on.

Yleisin valmennettavieni oivallus on, että hei, mä pystynkin tähän. Myös sinä pystyt!"

Martina Aitolehti

Hanki Martinan valmennus TÄSTÄ

Ota yhteyttä »

paino -3,4kg,
Rinnanympärys -1,5cm,
Vyötärö -4cm,
Lantio -3cm

Tää kokonaisvaltainen hyvän olon tunne on jotain niin maagista, että siihen jää koukkuun. Ruokavalio, ateriamäärät, annoskoon ja veden juonti kuntoon, sekä ajallisesti sopivat, äärimmäisen tehokkaat treenit ja vain kolmessa viikossa jo tällänen muutos! Fyysinen ulospäin näkyvä muutos, mutta myös fyysinen sisäinen muutos, kuin suuri vaikutus näillä on
henkiseen oloon ja mieleen ja tää itsetunto mikä jo nyt on saavutettu. Tästä se vaan jatkuu!

Siis tää on vaan aivan timanttinen valmennus! Iso kiitos!

21 päivän haaste. Pelotti! Viimeiseen asti emmin, lähteäkö mukaan. Mutta pelkoa päin... Osottautui heti turhaksi, pelko. Ruokavalio oli suurin mietitys, mutta se oli hyvin armollinen. Syödä sai ja kun viikkojen aikana oppi rakentamaan ruokailut, ei nälkää tarvinnut nähdä. Lähdin mukaan juuri ruokavalion takia. Halusin nähdä miten syödä, jotta jaksaa hyvin päivän touhuissa. Pohja oli itsellä jo hyvä, tästä lisää materiaalia tulevaisuuteen. Herkkuja ei tehnyt pahemmin mielikään, vettä kului ja suurin saavutus itselle oli unenlaadun valtava parannus! Suorastaan ällistyttävä! En lähtenyt tähän laihtuakseni, eikä olo ole laihempi, mutta silti kiloja lähti - 1,9kg. Vyötäröstä - 3cm.Lantiolta - 2,5cm. Jaloissa puoliero tasoittunut hieman. Tän haasteen myötä oon saanut kii uudestaan lähteä lenkille, liikkuvuus on parantunut venyttelyjen kautta huimasti. Toivon, että pystyn jatkamaan näillä opeilla eteenpäin. Kannatti lähteä, katsoa ja kokea. Kiitos Martina ja kanssa mukana liikkuneet!

Moikka! Senttejä lähti 9,5cm yhteensä ja painoa tippui 1,5kg sekä keho kiinteytyi ja lihakset voimistuivat sekä aerobinen kunto kasvoi! Lopussa sain burpeitakin 14 kpl enemmän kuin alussa ja juostessa ei hapottanut enää juuri lainkaan kun ylämäessä! Olen saanut paljon uutta tietoa ruokavaliosta ja uusia vinkkejä arkeen ja ennen kaikkea muutosta entisiin elämän­tapoihini niin että esim ilta­napostelu oli helppo jättää pois! Myös aamun venyttelyt ovat olleet uusi löytö ja tuoneet rauhaa kiireiseen arkeen kun ottaa sen "hetken itselleen" ja keskittyy rauhaan. On ollut fressi olo tätä haastetta tehdessä ja hieman epäilin alussa tapahtuuko mitään mutta kyllä on tapahtunut! Kiitos paljon Martina tästä valmennuksesta! Olet hyvä esikuva hyvinvoinnin tavoittelussa ja olet olemukseltasi valovoimainen niin sait minuun intoa myös suorittaa haaste loppuun asti! Minä jatkan tiimissäsi core-haasteeseen seuraavaksi 🦾

Hei! Vitsi miten hyvä fiilis nyt on päästä varpaisiin! Kiitos ihan tajuttomasti valmentajalle. Treenit oli helppo ujuttaa lapsi­perhearkeen. Ruokavalion muutos oli isoin itselle, muutaman päivän jälkeen siihenkin löytyi hyvä "tatsi". Nyt iho hehkuu, turvotus on lähtenyt, ja olo on huomattavasti kevyempi. Vanhat vaatteet ei purista, kiloja lähti tasan 3! Tästä kelpaa tulevan morsiamen astua kuukauden päästä alttarille.. 🥰

"Kiitokset Martinalle valmennuksesta. Kolme viikkoa hurahti yllättävän nopeasti ja muutostakin hieman tapahtui. Paino putosi 2,8kg ja vyötäröltä lähti huikeat 5cm. Valmennus on muuttunut paljon viimeisen kahden vuoden aikana ja nyt mukana oli kattava resepti­pankki, josta intouduin loihtimaan töihin maittavia lounaita. Olo on paljon freesimpi ja housujen vyötärökään ei enää kiristä. Tästä on hyvä jatkaa kohti kesää ja toivottavasti pahin sokerikoukku on nyt selätetty ja jatkossa voi nauttia herkuista kohtuudella."

"Ruokarytmi oli tämän haasteen timatti! Kun syön useammin kunnollista ruokaa, niin ei tule mielitekoja ja jaksaa painaa. Aamun herättely on jäänyt tavaksi ja aijon jatkaa näillä myös tästä eteenpäin. Olo keveni reilut pari kiloa ja senttejä lähti vyötäröltä 5cm. Jes! :)"