Martina valmentajana

Martina - Sinun hyvin­vointi­valmentajasi

Martinan palo hyvinvointiin ja urheiluun roihahti jo nuoruus­vuosina. Hänelle on sydämen asia auttaa ihmisiä voimaan kokonais­valtaisesti paremmin valmennuksillaan.

Martina Aitolehti on yrittäjä, urheilija ja perheenäiti – ja yhdistänyt kaiken sujuvasti samaan pakettiin. Tämä kombo näkyy myös Martinan treeni- ja ruokavalio­valmennuksissa, sillä hän todella tietää, mitä on hektinen arki. Valmennusten kokonaisuudet ovat toimivia, yksinkertaisia ja monenlaisiin elämän­tilanteisiin sovitettavissa.

"Teen työtäni suurella intohimolla, sillä haluan oikeasti auttaa ihmisiä. Tiedän paljon ihmiskehosta, fysiikasta ja ravinnosta, mutta hyvinvointi ei ole pelkästään sitä, että syö hyvin ja treenaa oikein. Se on ennen kaikkea sitä, että voi aidosti hyvin itsensä kanssa.

Olen valmentajana kannustava, mutta myös vaativa, sillä tuloksiin päästään vain kovalla työllä. Olen myös se valmentaja, joka auttaa sinut vaikeiden hetkien yli. Ikinä ei kannata luovuttaa – onnistutaan yhdessä."

Martina Aitolehti

Miksi Martina?

Martina on pitkän kokemuksen kartuttanut hyvinvoinnin huippuammattilainen ja monipuolinen valmentaja, joka näkee ja ymmärtää hyvinvoinnin kokonaisuutena. Hän on

  • hyvinvointi­valmentaja,
  • kuntosali­valmentaja,
  • personal trainer,
  • Spartan Gear Bodyweight -valmentaja,
  • voimavalmentaja (syventävä koulutus),
  • urheilija/triathlonisti (Ironman) ja
  • Precision Nutrition -valmentaja.

Martinan valmennettavana pääset myös osaksi upeaa yhteisöä, jonka kanssa voit jakaa omia ajatuksiasi, oivalluksia ja onnistumisia. Lähde rohkeasti mukaan!

"Elän kuin ammattiurheilija, mikä on lisännyt valtavasti ymmärrystäni hyvinvoinnista. Niin urheilu-ura kuin treenaamiseen ja ruokavalioon liittyvät elämän­muutokset vaativat useita samoja asioita: valtavaa sitoutumista, kärsivälli­syyttä, ymmärrystä sekä jatkuvaa oppimista. Valmennuk­sissani pääset omaksumaan kaikkea tätä."

Martina Aitolehti

Ota yhteyttä »

"Elän ja hengitän hyvinvointialaa"

Martina oivalsi jo nuorena tyttönä, että oma tulevaisuuden ammatti tulisi olemaan liikunnan parissa. Hän ohjasi liikuntaa kovalla sykkeellä muille intohimoisille liikkujille ensimmäistä kertaa jo pari­kymppisenä. Elämä kuljetti välillä muualle, mutta lopulta takaisin juurilleen. Vuodet ovat muovanneet Martinasta kovan urheilijan ja luotetun verkko­valmentajan, jolla on suuri sisäinen palo auttaa ihmisiä voimaan paremmin – kokonaisuutena.

"Rakastan sitä, että saan tehdä työtä hyvinvoinnin parissa – ihminen tietää, kun on omalla alueellaan. Koen, että minulla on paljon annettavaa. Urheilu-uran ja verkko­valmentamisen yhdistäminen on toimiva kombo, sillä sekä opiskelujen että urheilun parista kerryttämäni tietotaito on tosi arvokas kokonaisuus. Ja sitä haluan jakaa myös muille!"

Martina Aitolehti

Ota yhteyttä »