Valmennukset

Martina on yksi Suomen suosi­tuimmista hyvin­vointi­valmentajista

Martinan valmennuksissa oikeanlainen treeni ja ruokavalio ovat vain osa kokonaisuutta. Tärkein tavoite on saavuttaa aidosti hyvä olo itsensä kanssa.

Hyvinvointi ei ole mustavalkoinen asia, vaan siihen vaikuttavat kaikki elämän osa-alueet – Martina auttaa buustaamaan myös itsetuntoasi. Hän on hyvinvoinnin superammattilainen, jonka tietotaito ihmisen kokonais­valtaisesta hyvinvoinnista on huippuunsa hiottua.

Olit sitten vasta-alkaja, kokeneempi treenaaja, urheilija tai elämän­tapamuutoksen tarpeessa, löydät Martinan voimaannut­tavien valmennuksien valikoimasta varmasti juuri sinulle ja budjettiisi sopivan setin simppelisti paketoituna.

"Kuka tahansa voi opiskella valmentajaksi ja käydä alan kouluja, mutta käytännön kokemukset asioista vievät valmentamisen täysin uudelle tasolle. Oma urheilu-urani on opettanut, mitä kehon vieminen äärimmilleen oikeasti tarkoittaa. Triathlon on haastava laji ja sisältää paljon samoja nyansseja kuin mitä asiakkaani käyvät valmennuksissani läpi. Sen ansiosta pystyn auttamaan myös sinut pysyvään muutokseen!"

Martina Aitolehti

Hanki oma valmennus itselle tai lahjaksi kätevästi TÄSTÄ

Treeni­valmennukset

Lue lisää »

Ruoka­valio­valmennukset

Lue lisää »

Treeni- ja ruoka­valio­valmen­nukset

Ota yhteyttä »

Valmennukset treeniin ja ruokavalioon

Martinan valmennukset sopivat erilaisiin elämäntilanteisiin, olit sitten kiireinen perheenäiti, opiskelija, työelämässä tasapainoilija tai kokenut ja tavoitteellinen treenaaja. Treeni- ja ruoka­valiovalmennukset tarjoavat toimivia steppejä kohti monenlaisia tavoitteita.

"Vaikka raha, aika ja jaksaminenkin olisivat kortilla, muutos on mahdollinen. Elämänlaatusi voi muuttua jo arjen perusasioiden pienillä viilauksilla. Onneen ei ole oikotietä, mutta autan sinua oppimaan ja omaksumaan toimivia loppuelämän tapoja."

Martina Aitolehti

Lue lisää valmennuksista:

Hanki valmennus itselle tai lahjaksi TÄSTÄ

Ota yhteyttä »