Treenivalmennukset

Martinan treeni­valmennukset tuovat tuloksia

Lähde mukaan Martinan matalan kynnyksen treenivalmennuksiin, hyppää elämän­muutos­pyörään tai saavuta haluamasi vaativammatkin treeni­tavoitteet ammattilaisen opein.

Martina Aitolehden monipuoliset treeni­valmennukset tarjoavat jokaiselle jotakin kuntoilutaustasta, budjetista ja tavoitteesta riippumatta. Sen lisäksi, että Martinan treeni­valmennuksissa kehityt fyysisesti, opit tukevat myös henkistä hyvinvointiasi. Hyvä fyysinen kunto ja tavoitekroppa eivät tuo yksin hyvää oloa – siihen vaaditaan enemmän.

Kaikki Martinan treenivalmennukset on rakennettu kovalla ammattitaidolla. Hän on niin kestävyys­urheilun multitalentti, kehonpaino­harjoittelun huippuosaaja kuin voimaharjoittelun koulutettu ammattilainen. Valitse Martinan treeni­valmennuksista sinulle sopivin, yhdistä siihen sopiva ruoka­valiovalmennus ja ota hyvinvointisi haltuun!

"Treenaamisen aloittamisen taustalla voi olla monenlaisia pelkoja ja suuriakin ajatuksia: yleisiin treenipaikkoihin meneminen saattaa jännittää tai omaan kroppaan voi kohdistua häpeää. Haluan auttaa sinua pääsemään tällaisten ajatusten ja pelkojen yli ja löytämään treenaamisen ilon!"

Martina Aitolehti

Valmennuksen voit hankkia helposti TÄÄLTÄ

Tutustu Martinan asiakkaiden kokemuksiin ja onnistumisiin

Treenivalmennukset aloittelijalle ja kokeneelle konkarille

Treenaa Martinan ammattilaisopein kuntosalilla tai toteuta tehokas, tarkkaan suunniteltu kehonpainotreeni kotonasi – mikä sinulle parhaiten sopii!

Tutustu, osta Martinan valmennus ja buukkaa samalla matkasi muutokseen:

Osta lahjakortti »